Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss
Verdenspremiere på fredag!

Verdenspremiere på fredag!

Få med deg verdens første gamingteater, FTL - Spill til du dør, fredag kl 19.30! Et lite romskip er på flukt gjennom galaksen. Hakk i hel følger opprørsflåten og den sikre undergang. Karakterene kjemper bokstavelig talt for sine liv fordi historien dikteres direkte av det nådeløse dataspillet “Faster Than Light.” Døden, og dermed forestillingens slutt, lurer i skyggen av hver planet.

Published 22.03.17

Les mer
Lørdagsrådet og DAT på Rockefeller

Lørdagsrådet og DAT på Rockefeller

Siri Kristiansen og Lørdagsrådet tar med seg noen av sine beste rådgivere til Rockefeller 22 mars. I tillegg stiller Det Andre Teatret med noen av sine beste improvisatører. Sammen skal de både løse og spille ut publikum sine problemer. Send inn ditt problem til lr@nrk.no, merk problemet med "rockefeller" og vinn billetter til showet, eller kjøp billett hos Ticketmaster

Published 20.03.17

Ekstra forestilling med Fredrik Høyer!

Ekstra forestilling med Fredrik Høyer!

På søndag kl 19:00 gir vi deg muligheten til å se forestillingen som har vært utsolgt hver kveld! Forfatter og slam-poet Fredrik Høyer, har etter en kort og intensiv prøveperiode sammen med Nils Petter Mørland på regi, laget denne fine forestillingen  "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping". Hva er egentlig løping? Er det en flukt, streben, en kamp eller avkobling? Kanskje får du noen svar i løpet av forestillingen?

Published 16.03.17

Les mer
Såvidt en Hit!

Såvidt en Hit!

Gå ikke glipp av "Såvidt en Hit!", Simen og Håvards fantastiske sangimproshow, kl 19.30! Du velger sjanger, og sangene og musikken utvikles og fremføres på stedet. Det er som den beste konserten du har vært på, konserten du virkelig skulle ønske du var på, og konserten du kanskje aldri hadde tenkt å dra på! Spilles også 24/3 og 31/3 kl 19.00. Velkommen!

Published 17.03.17

Les mer
Såvidt en hit premiere i kveld!

Såvidt en hit premiere i kveld!

Gå ikke glipp av PREMIEREN på "Såvidt en Hit!", Simen og Håvards fantastiske sangimproshow, kl 19.30! Du velger sjanger, og sangene og musikken utvikles og fremføres på stedet. Det er som den beste konserten du har vært på, konserten du virkelig skulle ønske du var på, og konserten du kanskje aldri hadde tenkt å dra på! Spilles også 17/3 kl. 19.30, 24/3 og 31/3 kl 19.00. Velkommen!

Published 10.03.17

Fredrik Høyer med premiere i kveld!

Fredrik Høyer med premiere i kveld!

Med en kort og intensiv prøveperiode bak seg, med Nils Petter Mørland på regi, har endelig forfatter og slam-poet Fredrik Høyer PREMIERE på forestillingen "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping" i kveld kl 21:00! Hva er egentlig løping? Er det en flukt, streben, en kamp eller avkobling? Det får vi kanskje svar på i kveld? Spilles også søndag 12/3 kl 19:00 og torsdag 16/3 kl 20:00.

Published 09.03.17

To premierer

To premierer

Vi river i med hele to premierer på rappen. Torsdag 9. mars kl 21.00 har forfatter og slam-poet Fredrik Høyer premiere på forestillingen "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping". Hva er egentlig løping? Er det en flukt, streben, en kamp eller avkobling? Tidligere kunstnerisk leder Nils Petter Mørland har regi. Dagen etter fredag 10. mars kl 19.30 kan du se "Såvidt en Hit", med Simen Hovd og Håvard G. Antonsen fra ensemblet. Med instrumenter, en looping stasjon og noen raske hoder lager de sanger på stedet, alt kan bli en låt!  

Published 01.03.17

Teater av knapper og glansbilder​​

Teater av knapper og glansbilder​​

Selv om vi er små, prøver vi å få mest mulig teater ut av de begrensede midlene vi har. Med kun et par ukers prøvetid, og et meget begrenset budsjett kaster Det Andre Teatret seg atter en gang ut på dypt vann, og utvikler hele tre soloforestillinger og en duo forestilling i løpet av våren. Slampoeten Fredrik Høyer er den første som hiver seg utfor stupet, med "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping" som har premiere 9. mars. Les mer om alle de spennende solo prosjektene.

Published 24.02.17

Les mer
Veldedighetsforestilling

Veldedighetsforestilling

Under årets Edinburgh-festival falt vi fullstendig for "The Duke", en forestillingen av vår gamle venn Shôn Dale-Jones. Torsdag 23. og fredag 24. februar kl 21.00, kan du få med deg  forestillingen som gjester teatret. Halvparten av pengene som kommer inn doneres til Redd Barna/Save The Children og flykningekrisen. Hjelp oss å hjelpe ved å spre eventet og fylle salen. Spilles på engelsk/English.
Har du ikke mulighet til å komme, men vil gi allikevel? VIPPS Redd Barna på 10328!
"You won't find a show with a bigger, better heart " - What's On Stage | 4 Star Review

Published 13.02.17

Vår kjære Åsleik Engmark er død

Vår kjære Åsleik Engmark er død

Det var med stor sorg vi i går mottok den forferdelige beskjeden om at Åsleik Engmark er gått bort.

Published 14.02.17

Les mer
Vi fortsetter å globetrotte

Vi fortsetter å globetrotte

Helene Abrahamsen, Veslemøy Mørkrid og Eirik Skarsbø fra ensemblet, representerer Det Andre Teatret og Norge under Throwdown-International TheatreSports Festival i Vancouver. Rock festivalen og scenen i møte med teatersportlag fra India, USA og Canada.

Published 12.02.17

En velfortjent pris!

En velfortjent pris!

Gratulerer Nils Petter Mørland, tidligere kunstnerisk leder, for prisen Worldie Awards som deles ut av The National Theatre of The World. Nils Petter løftes frem og hedres for sitt engasjement og arbeid i og for miljøet gjennom etableringen av Det Andre Teatret, og for kritikerroste forestillinger i flere land.

Published 11.02.17

Ferske fjes

Ferske fjes

Torsdag (9.2) kl 19.30 på intimscenen kan du få med deg noen av teatrets ferskeste fjes igjen. Denne gangen er det U.F.F. (United Federation of Friends) som spiller Mer eller Mindre, en forestilling der publikum får bestemme hva de ønsker å se mer eller mindre av. Flaks for deg, for da kan du selv velge hva du vil se mer av. Sjekk ut eventet og ta turen. Du rekker også "Kvikksølvguttene & Veslemøy" kl 21.00 på hovedscenen.

Published 08.02.17

"Brilliant" - The UP coming

"Brilliant" - The UP coming

Nils Petter Mørland og Torgny Aanderaa spilte "Nær sagt Ibsen" under The London Jam 2017! "This was improvisation at its very best. Slick, assured and brilliant". Det er bare en av tingene du kan lese om forestillingen i anmeldelsen til theupcoming.co.uk. Gratulerer!

Published 26.01.17

Les mer
Ferske fjes!

Ferske fjes!

Få med deg vårens nyhet, "Ferske fjes", med PREMIERE torsdag kl 19.30 på intimscenen. I denne forestillingen får du se noen av de nye fremadstormende gruppene i byen by på helt nye shows som ingen har laget før. Dette er folka som kommer til å prege den norske improscenen i fremtiden! Du ser dem annenhver torsdag våren gjennom.

Published 24.01.17

Les mer
Gratulerer Camilla Frey

Gratulerer Camilla Frey

Vi Gratulerer Camilla Frey med premieren på forestillingen "Kollaps i kulissene" ved Riksteatret, med Kim Haugen på regi og terningkast 5 i VG!

Published 23.01.17

The Sufferets

The Sufferets

I kveld er siste sjansen, mens vi har dem i Norge, til å få med deg de prisbelønte damene fra Canada. De er kule, skarpe, snåle og skikkelig morsomme, så gå ikke glipp av kanadisk impro på sitt beste kl 19:00 i kveld! Forestillingen spilles på engelsk så perfekt for deg med internasjonale venner. Les mer om forestillingen her.

Published 21.01.17

Les mer
PREMIERE

PREMIERE

I kveld (21/1) er det premiere på en av vårens nyheter «St. Lilleborg High». Vi tar deg med tilbake til skolen med doble gymtimer, klining, smugrøyking og frynsete lærere. En regissør kjemper hardt for å holde orden på elever og lærere i det skoleklokka ringer, benk dere ved pultene så sees vi på skolen!

Published 21.01.17

Les mer
The Sufferettes

The Sufferettes

De prisbelønte damene fra Canada er tilbake! De er kule, skarpe, snåle og skikkelig morsomme, gå ikke glipp av to bra damer og kanadisk impro på sitt beste fredag 20/1 kl 19:30 og søndag 22/1 kl 19:00. Forestillingen spilles på engelsk så perfekt for deg med internasjonale venner. Les mer om forestillingen her.

Published 18.01.17

Les mer
Andre Historier er tilbake!

Andre Historier er tilbake!

Torsdag 19/1 kl 20 kan du benke deg med god mat og drikke i Cafèen og få med deg premieren på klassikeren fra første sesong. I Andre Historier dukker det opp kjente og ukjente komikere, fortellere, poeter og andre utøvere for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv. Her får du historiene du ikke får høre andre steder, og sitter du inne med en historie du har lyst å dele ta kontakt med silvia@detandreteatret.no, så ender du kanskje opp med et publikum.

Published 15.01.17

Les mer
Nær sagt Ibsen til London

Nær sagt Ibsen til London

Etter å ha spilt "Nær Sagt Ibsen" Off-Broadway i New York, reiser Nils Petter Mørland og Torgny G. Aanderaa til London for å spille forestillingen under "The London Jam Festival of Improvised Comedy & Theater". Du ser dem på Wilton´s Music Hall 17. januar.

Published 03.01.17

Les mer
Vegetarisk BBQ hos G L Ø R

Vegetarisk BBQ hos G L Ø R

Gutta i G L Ø R dekker opp til en skikkelig grillfest på Det Andre Teatret 10. Januar, med god mat og noe digg i glasset fra Den Andre Cafeen. 

Published 06.01.17

Les mer
God jul og godt nyttår!

God jul og godt nyttår!

Takk for nok en fantastisk sesong med 5 års jubileum, åpning av ny scene, festival, USA turnè og nå matservering fra GLØR i cafeen. Ingenting av dette hadde skjedd uten alle dere som kveld etter kveld fyller teatret. Vi gleder oss allerede til våren og vår 12. sesong med både nye og gamle klassikere på programmet. Godt nyttår fra ledelsen, staben, ensemblet og alle frivillige!

Published 22.12.16

Snart jul!

Snart jul!

Vi har gavekort til forestillinger som kan kjøpes på nett og på teatret. Sjekk også ut hjemmesiden vår for å få med deg vårens forestillinger med billetter som allerede ligger ute for salg. God jul!

Published 15.12.16

Les mer
Amerikanerne skriver om oss!

Amerikanerne skriver om oss!

Les intervjuet med kunstnerisk leder Mats Eldøen i The Huffington Post, hvor han snakker om impro og vår USA turne. Vi har spilt på scener i Atlanta, San Francisco, LA og New York, med fantastisk mottakelsen fra både publikum og teatrene. Vi spiller i New York til 11. desember. Kos dere med intervjuet, så sees vi snart på DAT!

Published 10.12.16

Les mer

Spilleplan:rss

Verdt å vite

Verdenspremiere på fredag!

Verdenspremiere på fredag!

Få med deg verdens første gamingteater, FTL - Spill til du dør, fredag kl 19.30! Et lite romskip er på flukt gjennom galaksen. Hakk i hel følger opprørsflåten og den sikre undergang. Karakterene kjemper bokstavelig talt for sine liv fordi historien dikteres direkte av det nådeløse dataspillet “Faster Than Light.” Døden, og dermed forestillingens slutt, lurer i skyggen av hver planet.

Published 22.03.17

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english