Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss
Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Vi har gavekort hele året, men minner om det nå som vi nærmer oss jul! JA det er julegaven til den som har alt!  Du velger summen, kan benyttes når som helst innen et år, veier lite, men rommer mye. NB! Kjøpes kun på nett. 

Published 02.12.18

Les mer
Julegavene slår tilbake!

Julegavene slår tilbake!

Ta med deg fjorårets julegave og kom på teatret i dag kl 15:00 og få med deg juleversjonen av den populære barneforestillingen "Lekene slår tilbake!". Basert på fjorårets julegaver publikum har med seg improviserer vi historier. Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er julestrømpa di en livsfarlig slangerobot? Kan legobåten din hjelpe en ensom gutt? Teater kan oppstå hvor som helst - av hva som helst. Spilles også 8. og 15. desember kl 15:00. God desember!

Published 01.12.18

Vi kaller det tradisjon!

Vi kaller det tradisjon!

For andre år på rad setter vi opp "Tre nøtter til WHAAAT!". Forestillingen basert på den gode gamle julefilmen "Tre nøtter til Askepott". Improvisatørene har lært seg manus, men halvveis ut i forestillingen kommer dagens gjest for å ødlegge. Hva skjer så? Får hun sin prins eller blir hun bortført av romvesner? Alt kan skje! I fjor fikk vi besøk av bl.a. Ripley fra Alien, Emil fra Lønneberget og MacGyver. Hvem kommer i år? Få med deg premieren er 30/11, spilles hele desember.

Published 28.11.18

Julegavene slår tilbake!

Julegavene slår tilbake!

Velkommen til juleversjonen av den populære barneforestillingen "Lekene slår tilbake!", hvor vi improviserer historier basert på fjorårets julegaver publikum har med seg. Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er julestrømpa di en livsfarlig slangerobot? Kan legobåten din hjelpe en ensom gutt? Teater kan oppstå hvor som helst - av hva som helst. Så ta med en gammel julegave hjemmefra, og ring julen inn med Det Andre Teatret! Spilles 1., 8. og 15. desember kl 15:00.

Published 24.11.18

Les mer
Få med deg premieren på "2 for 1"

Få med deg premieren på "2 for 1"

Fredag (23/11) kl 19:30. Dette er Forestillingen hvor publikum bestemmer titlene.  Improvisatørene kjemper for å fortelle to historier og spille flere roller på samme tid. En god deal med andre ord to teaterstykker til prisen av en. Forestillingen er inspirert av det San Fransisco-baserte teatret BATS sin forestilling “Double Feature”, etter en idé av Rafe Chase. Vi gleder oss!

Published 19.11.18

Les mer
"I kjærlighetens navn" med bl.a. Odd-Magnus Williamson

"I kjærlighetens navn" med bl.a. Odd-Magnus Williamson

SØNDAG (18/11) kl 20:00 er det klart for Andre Historier i cafeen, hvor tema er "I kjærlighetens navn". Caroline Johansen leder kvelden og har med seg Odd-Magnus Williamson, Evelyn R. Osazuwa, Kjersti Wøien Håland, Viggo Venn og Preben L. Rongve, som skal dele fra sitt personlige arkiv de fineste, vondeste, flaueste og vakreste historiene i kjærlighetens navn. I krig og kjærlighet er allting lov, når følelsene tar over kan de få oss til å gjøre de villeste ting.

Published 15.11.18

Les mer
Improkurs for barn

Improkurs for barn

Er ikke fotballtrening, ballett eller sjakk noe for deg? Kanskje impro er tingen? Er du mellom 10-14 år kan du melde deg på improkurs som går 8 tirsdager fra 9/10 til  27/11, og lørdager i hele november er det kurs for barn mellom 5-7 år fra kl 12-13. I tillegg fortsetter vi  med Drømmelørdag, dagen hvor de fra 10-14 år tar over teatret med workshop fra kl 13:30, og forestilling kl 15:00. Vi gleder oss!

Published 28.09.18

Colin Mochrie

Colin Mochrie

Vi gleder oss vanvittig til Colin Mochrie gjester teatret vårt, for mange kjent fra tv-serien "Whose Line Is It Anyway". Du ser ham i "Gorilla Teater" 20/9, "Gullrekka" 21/9, og "Murder She Improvised" 22/9 sammen med folk fra ensemblet. Alle forestillingene er utsolgt.

Published 17.09.18

Andre Historier med bl.a. Stuart Bowden

Andre Historier med bl.a. Stuart Bowden

Nytt denne sesongen er Andre Historier på en søndag! Få med deg sesongpremieren med blant andre Stuart Bowden som gjest. Komikere, fortellere, poeter og andre utøvere kommer for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv. Følg med på web og Facebook for å få med deg kveldens tema og line-up.

Published 15.09.18

En smak av Edinburgh Fringe i Oslo

En smak av Edinburgh Fringe i Oslo

Nå kan du se Stuart Bowden med forestillingen "Our Molecules", og de to forestillingene som representerte Det Andre Teatret under årets Fringe Festival i august, "What I Talk About When I Talk About Running" og "Don´t Kill Your Darlings". Alle spilles på engelsk 13., 14., 15. og 16. september.

Published 08.09.18

Les mer
Bjørnsonfestivalen

Bjørnsonfestivalen

Fredrik Høyer og Henrik Stoltz Vernegg reiser fra suksess i Edinburgh til Bjørnsonfestivalen i Molde med forestillingen "Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping". Poeten og forfatteren Fredrik Høyer ble for en del år siden utfordret av sin daværende arbeidsgiver til å løpe Oslo Maraton. Men, hva er egentlig løping? Inspirert av Murakamis bok med samme tittel, raser Høyer mot målet for å se hva som er gevinsten til slutt.

Published 05.09.18

Les mer
The Queen of Goofy Comedy

The Queen of Goofy Comedy

Det Andre Teatret fortsetter Fringe-eventyret med Don't Kill Your Darlings og What i Talk About When I Talk About Running.

Ingvild Haugstad ble utnevnt Queen of Goofy Comedy av To Do List. 'Delightfully strange' 'a must for those who love silly comedy' ★★★★  Les hele anmeldelsen her.

Forestillingene vil spilles på Det Andre Teatret mellom 13. og 15. september. Vi sees til høst!

Sommerskole for barn 13.-17. august!

Sommerskole for barn 13.-17. august!

Fortsatt plasser igjen på sommerskolen for barn!! En uke med improvisasjonsteater, gøy og moro rett før skolen begynner!

Årets høydepunkt for alle 10-13 åringer som liker å ha det gøy skjer i august (uke 33) på Det Andre Teatret. Vi inviterer til sommerskole på vår hovedscene fra kl.10-15, mandag 13. til fredag 17. august. Vi spiser koselig felleslunsj hver dag (inkludert i prisen).

Kurset er sammensatt av improvisasjonsøvelser og -leker ledet av våre kursholdere Mari O. Thingelstad og Preben L. Rongve. I tillegg vil alle lære mer om kostyme, lyd og lys, regi og scenografi. Les mer og meld på her.

Published 06.08.18

Billettene til å se Colin Mochrie legges ut 25. juli kl.14.00!

Billettene til å se Colin Mochrie legges ut 25. juli kl.14.00!

Oh heilage hatt!! For de av oss som er vokst opp med å se Whose line is it anyway? på naboens parabol, kommer julaften tidlig i år! Selveste Colin Mochrie kommer på besøk og blir en hel uke i september!
Gjør deg klar! Billettene til forestillingene med Colin Mochrie legges ut for salg ONSDAG 25. JULI kl.14:00
20. sep kl.21.00 Gorilla Theatre™ All Star
21. sep kl.21.00 Gullrekka All Star
22. sep kl.19.00 Murder, She Improvised All Star


Published 24.07.18

Colin Mochrie på Det Andre Teatret!

Colin Mochrie på Det Andre Teatret!

Oh heilage hatt!! For de av oss som er vokst opp med å se “Whose line is it anyway?” på naboens parabol, kommer julaften tidlig i år! Selveste Colin Mochrie kommer på besøk og blir en hel uke! Hos oss gjester han i flere av husets favoritt forestillinger, og vi har omrokkert litt på timeplanen så det blir en hel liten Colin-festival. 20. september blir det Gorilla Theatre™ All Star, 21. september får du Gullrekka All Star og 22. september er tide på Murder, She Improvised All Star. Følg med her, billettene legges ut til salgs snart!

Published 16.07.18

Edinburgh Fringe 2018

Edinburgh Fringe 2018

Onsdag 6. juni ble årets Edinburgh Fringe program lansert, og dit skal Det Andre Teatret med to forestillinger. What I Talk About When I Talk About Running, med Fredrik Høyer og Dont Kill Your Darlings, med Ingvild Haugstad. Med på teknikk har vi fantastiske Henrik Stoltz Vernegg. Vi har leid oss en stor leilighet og gleder oss til å være en gjeng fra teatret under årets festival!

Published 10.06.18

Sommer og is!

Sommer og is!

Sommeren kom tidligere enn forventet i år, derfor tilbyr vi IS og SOMMER-DRINKER i baren før forestillinger! Vi skrur ned termostaten i teatersalen! Vi rebrander ALLE forestillingene våre til SOMMER-show, (forestillingene er helt like og fortsatt veldig bra)! Velkommen til solbrent impro!

Published 08.06.18

SOMMERSKOLE FOR BARN

SOMMERSKOLE FOR BARN

Meld dere på årets sommerskole fra 13. til 17. august, for alle 10-13 åringer. Kurset er sammensatt av improvisasjonsøvelser og - leker ledet av våre kursholdere Mari Thingelstad og Preben Rongve. I tillegg vil vi hver dag få et dypdykk i teatrets mange ansvarsområder da vi får gjester som viser oss hvordan kostyme, lyd og lys, regi og rekvisitter fungerer. Les mer og alt om påmelding her.

Published 06.06.18

Les mer
Øystein Djupedal er valgt til ny styreleder!

Øystein Djupedal er valgt til ny styreleder!

Vi er superglade for at en kapasitet som Øystein Djupedal har takket ja til å komme inn som ny styreleder her på Det Andre Teatret. Med bred erfaring i alt fra stortings- og ministerarbeid til styrearbeid fra Nationaltheatret og ledelse av Arendalsuka har han masse å lære oss og vi gleder vi oss til å se hva vi kan finne på sammen. Ved siden av Øystein er følgende glimrende personer også med i det nye styret: Maria Bock, Martin Biehl, Sunniva Steine, Håvard Fossbakken og Helene Abrahamsen.

Published 04.06.18

PÅ VEI. NED? - PREMIERE

PÅ VEI. NED? - PREMIERE

Marte Mørland fra ensemblet har PREMIERE på sin aller første soloforestilling torsdag 31. mai kl 19.30. Etter å ha forskanset seg på intimscenen, gleder vi oss til å se hva hun har kommet opp med! Det blir en leken, absurd og musikalsk forestilling. Spilles også 1., 7., 8., 14. og 15. juni kl 19.30.

Published 27.05.18

Les mer
Meld deg på kurs med lyd

Meld deg på kurs med lyd

Søndag 3. juni kan du melde deg på kurs med Sarah "Mama Cutsworth" Michaelson (DJ) fra Canada og Helene Abrahamsen fra ensemblet på Det Andre Teatret. En spennende workshop i det å jobbe med musikk og lyd som improvisatør Vi vil utforske hvordan vi kan tenke på musikk som en egen "karakter" i scener, hvordan vi kan jobbe med den, mot den og hvordan vi kan få inspirasjon fra det musikk og lyd kan bidra med. Les mer om kurs og påmelding.

Published 22.05.18

Les mer
Sommerskolen 2018

Sommerskolen 2018

Det er fortsatt noen ledige plasser på årets Sommerskole i improvisasjon fra 25. - 29. juni. Det blir 5 innholdsrike dager, og det kreves ingen forkunnskaper om improvisasjon, passer for både de med ingen, lite eller middels erfaring. I løpet av uka jobber vi mye på gulvet, og det hele avsluttes fredag med en uhøytidelig forestilling. Årets kursholdere er Ingvild Haugstad og Mari O. Tingelstad.

Published 16.05.18

Les mer
PREMIERE 3. MAI!

PREMIERE 3. MAI!

Kristin Jess Rodin fra ensemblet jobber i disse dager på med sin andre soloforestilling "Naboen", en fiktiv True Crime-historie. Hun hadde stor suksess med sin første soloforestilling "Tyrannen", som gikk for usolgte hus i to sesonger. Torsdag 3. mai kl 19.30 kan du sikre deg billetter til premieren. Spilles også 4., 5., 10. og 11. mai kl 19.30. Vi gleder oss!

Published 26.04.18

Les mer
Sommerskolen i improvisasjon

Sommerskolen i improvisasjon

Du kan allerede melde deg på årets sommerskole, som går av stabelen på Det Andre Teatret 25.-29. juni. Sommerskolen krever ingen forkunnskaper, og passer for både de med ingen, lite eller middels erfaring. Kurset gir et lite dykk ned i de ulike områdene innenfor impro og avsluttes med en liten forestilling for venner og familie. Les alt om skolen og påmelding her.

Published 23.04.18

Les mer
TIGERBUSSEN KOMMER!

TIGERBUSSEN KOMMER!

Gratulerer med PREMIERE på "TIGERBUSSEN KOMMER!", Tigerstadsteatrets rullende blackbox i form av en Expotrailer som kan utvides til et scenerom der oslobarna inviteres med i teatrets verden, midt i sitt eget hverdagsliv. Pilotprosjektet er et samarbeid med Redd Barna, Det Andre Teatret og Oslo Nye Teater. Les mer på www.tigerstadsteatret.no.

Published 20.04.18

Les mer

Spilleplan:rss

Verdt å vite

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Nesten som en vanlig julegave, bare litt morsommere!

Vi har gavekort hele året, men minner om det nå som vi nærmer oss jul! JA det er julegaven til den som har alt!  Du velger summen, kan benyttes når som helst innen et år, veier lite, men rommer mye. NB! Kjøpes kun på nett. 

Published 02.12.18

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english