Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
home

Påska er over, DAT is back!

Spilleplan:

Vi håper alle våre fans og publikummere har hatt en nydelig påske. Vi har ihvertfall ladet batteriene og gjort oss klar for våren!

Denne måneden er det mye å få med seg; Improtent ikveld, NM del 2 med Underkammer  og Instant Broadway førstkommende fredag, og storfint besøk fra Second City i neste uke!

Second City er Nord-Amerika´s største improgruppe, med baser i Chicago, Los Angeles og Toronto. De har eksistert i 50 år og har avlet frem komikere som Mike Myers, Bill Murray, Will Ferrel og Tina Fey! De holder kurs med oss i to dager og har forestilling lørdag 21.april. Virkelig verdt å få med seg.

Billetter og mer info om Second City her

Så - takk for påskekosen, og velkommen tilbake!

 

 

Din mening:

Kommentar
Navn:
Vi takker for ditt bidrag


Second City
rss

Verdt å vite

Påskekrim på Det Andre Teatret!

Påskekrim på Det Andre Teatret!

I anledning påsken setter vi opp to runder med improviserte mordmysterier mandag 14. og tirsdag 15. april. For de som hadde stor glede av «Murder She Improvised» da det gikk for fulle hus tidligere i vinter, for de som ikke har sett det før og for alle som feirer bypåske; kom til oss og få svar på hvem som er morderen! Biletter kjøper du enkelt på hjemmesiden vår, og cafeen serverer god mat og drikke fra kl 17. Velkommen!


Den Andre Podcast'n
Praten går jevnt om alt mellom himmel og jord. Det er morsomt, rart og skranglete - som alt annet vi driver med.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

english

english

aid=560