Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
home

Hvem er vi?

Spilleplan:

Det Andre Teatret er nesten som et ordentlig teater, bare litt morsommere. Vi huser byens aller beste impro, internasjonale gjestespill og ymse annet vi liker.

Vi har laget et teater vi ville like å gå på selv. Vi har lyst til vise teater som er enkelt, ujålete og nytt. Aller best liker vi teater som er laget av de folka som viser det - og ikke kjære, kjente og gamle tekster i ny drakt. Vi tror det er mulig å presentere ferske og overraskende forestillinger for et bredt publikum. Mye av det vi liker er morsomt, men også trist, sjarmerende og poetisk. Men, aller mest tror vi på teater som er i dialog med publikummet sitt på en måte og som er laget av folk som synes det er gøy. Det Andre Teatret er et lite teater med et stort hjerte. Teater skal være popcorn, fest og folk!

Historien begynte i 2008 da en liten gruppe fra Teater Liksom bestemte seg for at byen trengte et sted som kunne utvide teatertilbudet med utgangspunkt i improvisajon. Vi fant etterhvert Ivan Bjørndalsgate 9 og klarte ved hjelp av sparepenger, innsamlede midler og maaaaasse frivillig arbeid å få dette lille stedet på beina.

Vi åpnet dørene 16/9 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Teatret drives uten driftsstøtte og baserer seg i all hovedsak på frivillig innsats. Fra sommeren 2011 til sommeren 2012 ble det lagt ned cirka 16 000 frivilligtimer. Vi mottar stadig støtte til enkeltprosjekter og forestillinger, og vårt tilbud hadde sett mye tynnere ut hvis det ikke var for denne hjelpen.

Vi ønsker å være her for publikummet vårt, og kunne tilby teater, og ting som ligner veldig på teater. Billig mat, billige billetter og flotte toaletter er vår gave til dere alle sammen!

Hilsen
Nils Petter
Teatersjef og kunstnerisk lederrss

Verdt å vite

Påskekrim på Det Andre Teatret!

Påskekrim på Det Andre Teatret!

I anledning påsken setter vi opp to runder med improviserte mordmysterier mandag 14. og tirsdag 15. april. For de som hadde stor glede av «Murder She Improvised» da det gikk for fulle hus tidligere i vinter, for de som ikke har sett det før og for alle som feirer bypåske; kom til oss og få svar på hvem som er morderen! Biletter kjøper du enkelt på hjemmesiden vår, og cafeen serverer god mat og drikke fra kl 17. Velkommen!


Den Andre Podcast'n
Praten går jevnt om alt mellom himmel og jord. Det er morsomt, rart og skranglete - som alt annet vi driver med.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

english

english

aid=165