Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Ofte stilte spørsmål

Spilleplan:

Her har vi samlet noen overskrifter med informasjon ut ifra de spørsmålene vi oftest blir stilt. Skulle du ikke finne svar på det du lurer på her, er det bare å sende oss en epost på post@detandreteatret.no. Du får svar innen en uke. Vennligst ikke ring oss utenom vanlig arbeidstid - omtrent 10-16 på hverdager.

 

Kjøp og endring av billetter

Billetter kan du kjøpe her på nett ved å klikke på de røde billett lenkene som du finner ved forestillingene eller på billettoversikten. Maks antall billetter som kan kjøpes i samme operasjon er 10 stk.

For reservering av billetter til grupper over 10 personer, send en e-post til billettluka@detandreteatret.no

For endring av billetter: Ring 04612 eller gå til billettportalen.no

Vit at alt av salg, retur og feil med billettene må ordnes av Billettportalen da det er de som tar seg av vårt billettsalg. Du kan kontakte dem her: http://www.billettportalen.no/om-oss/kontakt-oss/ 

Hvis du ikke kommer videre i ditt kjøp på nettsidene våre er det mest sannsynlig fordi forestillingen er utsolgt på nett. Ved andre tekniske problemer, kontakt Billettportalen - vennligst ikke ring oss. 
 

Utsolgt på nett? - Billetter i døra (NB! Kun på Hovescenen!)

Fortvil ikke, det holdes alltid av billetter til salg i billettluken. Denne åpner én time før forestillingstart. Hvis du møter opp i god tid er det god sjans for at du får billett til forestillingen. Det er kun anledning til å kjøpe maks fire (4) billetter per person av disse resterende billettene. Dette gjelder kun på Hovedscenen, billetter til forestillinger på Intimscenen legges alle ut på nett.
 

Har du kjøpt billett men ikke fått den?

Kjøpte billetter kommer på epost fra Billettportalen, husk å sjekke din spam/junk mappe i tilfelle den har havnet der. Finner du de fortsatt ikke er det bare å ta kontakt med oss på dennis@detandreteatret.no
 

Må jeg skrive ut billetten for å komme inn?

Billetter som kjøpes på internett kan du printe ut på papir, men vi foretrekker at du laster den ned på smarttelefon og viser i døra, dersom det er mulig. Det er kult å tenke miljø!
 

Slipper jeg inn i teatersalen selv om jeg kommer for sent?

Når forestillingen begynner stenger vi dørene inn til salen, og du vil ikke kunne slippe inn i salen. Møt opp i tide for å være sikker på at du får benyttet billetten din!
 

Hva er prisen på en billett?

Prisene for en forestilling på Det Andre Teatret varierer fra 70,- til 150,- per person. Enkelte utvalgte forestillinger kan ha høyere eller lavere pris, se billettoversikten for gjeldende priser.

Billettoversikten henter prisene fra billettportalen. I de få tillfellene der prisen varierer mellom forestillingsbeskrivelsen og billettprotalen, er det prisen på billettportalen/billettoverikten som gjelder. Dette kan skje med menneskelige feil ved fortløpende endringer.
 

Gavekort

Ja, vi selger gavekort! Disse kan du enten kjøpe på nett gjennom våre nettsider (det ligger blant annet en link på høyre side, eller du kan søke på "gavekort"), eller i billettluken. Da kan du også få kjøpt et stilig etui til gavekortet, designet av Bendik Kaltenborn. Hvis du kjøper på nett får du tilsendt gavekortet på epost slik at det kan printes ut. Alle gavekort må aktiveres med en PIN-kode den som kjøper gavekortet får på epost. Kjøper man i luka står PIN-koden på gavekortet. Har du vanskeligheter med gavekortet ditt, ta kontakt med Mats på dennis@detandreteatret.no. Oftest dreier det seg om PIN-koden - denne fikk den som kjøpte gavekortet på en epost ved kjøp, så kontakt den som ga deg det. Gavekort kan kun brukes på billetter - kafeen og kurs er ikke inkludert i disse gavekortene.


Studentrabatt

Nei dessverre. Istedet for rabatter har vi generelt lagt oss på en veldig snill pris for alle.

 

Barnelørdag

Sjekk barnesidene på barn.detandreteatret.no for påmelings info til workshops vi holder for barn på lørdager. For yetterligere spørsmål rundt påmelding til workshopene, send en epost til andrebarn@detandreteatret.no. Vi svarer deg så raskt vi kan. 


Innslag i forestillinger

Det kommer mange bursdagsfester, utdrikningslag og ulike sammenkomster på våre forestillinger. Vi tar ikke i mot forespørsler om innslag i våre forestillinger på forhånd - verken fra grupper eller enkeltpersoner. Noen forestillinger bruker forslag fra publikum, men vi vil at alle i publikum skal ha lik sjanse til å bli hørt. Dessuten er alt vi gjør improvisert og vi vil gjerne holde bruk av publikum slik også. Noen forestillinger snakker heller ikke med publikum underveis i forestillingen. Hvis dere kommer til oss i forbindelse med en spesiell anledning og vil formidle det til oss, ta kontakt med billettluken når dere kommer til oss. Husansvarlig på jobb den kvelden kan videreformidle dette til skuespillerne som vet om de kan bruke det eller ikke. Det er ikke sikkert at dere blir brukt i en forestilling selv om dere er hos oss i en spesiell anledning og sier i fra på forhånd. Vi har alltid forestillingens beste og det totale publikummet i tankene.


Lengde på forestillingene

De fleste forestillinger hos oss varer i opp mot to timer med pause. Noen forestillinger varer i underkant av en time. Dette gjelder de sene forestillingene på lørdager samt enkelte andre. Sjekk vårt program på nett eller i trykt form for mer informasjon om den enkelte forestilling.


Plasser i salen

Vi har ikke nummererte plasser hos oss og det er derfor førstemann til mølla på hvem som får sitte hvor. I prinsippet kan man se godt fra alle plasser, selv om flere er et stykke bak i salen. Dørene til forestillingen åpner ca 10-20 min før forestillingstart og stenger nøyaktig på tidspunktet forestillingen skal starte. For å sikre deg den plassen du vil ha bør du møte opp senest en halvtime før slik at du er klar når dørene åpner. 
 

Rullestol

Vi er tilrettelagt for rullestolbrukere og har to/tre plasser til rullestoler i salen.


Gjenglemt

Hvis du har glemt noe på teatret pleier dette å samles av personalet i kafeen og legges et trygt sted. Det er bare å møte opp neste gang vi har åpent og spørre etter det. Hvis du har glemt noe viktig, slik som telefon, bankkort, lommebok el.l, ta kontakt med enten daglig leder i kafeen Evita Sørensen Molvik på cafe@detandreteatret.no eller daglig leder på teatret Marie Ulsberg på marie@detandreteatret.no.


Språk i forestillingene

På tross av en del engelske titler spilles våre forestillinger på norsk. Unntaket her er utenlandske gjestespill og de gangene vi har med disse gjestene i andre forestillinger. Det vil da oftest dreie seg om enkelte scener. Engelsktalende forestillinger merkes i programmet. 


Aldersgrense

Det er generelt sett ikke aldersgrense på våre forestillinger. Unntakene er "Ollis Improvors" der man må ha fylt 20 år for å komme inn, og "På grensen til sang" der man må være fylt 16 år. Vit likevel at våre forestillinger kan inneholde grovt språk og vulgariteter. Det er opp til foresatte om de lar ungdommer komme til våre forestillinger, og det kan være upassende innhold for de aller yngste. Det selges også alkohol i vår kafe, slik at det kan være berusede mennesker i publikum.


Frivillig

Vi er evig takknemlig og avhengige av alle våre flotte frivillige. Disse settes stor pris på! Hvis du har lyst til å bli frivillig hos oss - send en epost til frivillig@detandreteatret.no.


Programmet

Program for neste sesong legges ut så fort det er klart. For vårsesongen er dette i desember, for høstsesongen i løpet av sommeren. Hvis du skal kjøpe julegave/bursdagsgave er gavekort et godt alternativ. Datoer for kursene våre kommer også i løpet av juni/desember. 


Påmelding til kurs

For å melde deg på kurs hos oss må du følge retningslinjene for på- og avmelding som du finner inne på hvert enkelt kurs sin side her på nett. Her følger en kortversjon. Påmelding skjer via epost til kurs@detandreteatret.no hvor du må sende fullt navn, postadresse samt navn på kurset og startdato for det kurset du vil melde deg på.  Du er kun påmeldt etter at du har fått en bekreftelsesepost. Muntlige avtaler gjelder ikke. Fra tre uker før kurset starter er du økonomisk ansvarlig for plassen. Du mottar faktura på epost uken før kursstart og en infoepost dagen før kursstart, noen ganger litt tidligere. Du kan kun melde deg på kurs etter at datoene er lagt ut på nettsidene våre. De fulle og hele retningslinjene for på- og avmelding finner du her.


Er det flere kurs denne sesongen?

Hvis alle kurs er fulle ut sesongen må du dessverre vente til neste sesong - men fortvil ikke! Vi kommer alltid med nye kurs. Datoer for neste sesong sine kurs blir lagt ut i juni/desember. Vi har normalt tre Impro Basic Nivå 1, to Impro Basic Nivå 2 og ett Impro for Historiefortellere (Nivå 3) hver sesong.


Impro for Historiefortellere

Dette kurset er nivå 3 av våre kurs og er et kurs i improvisasjon, ikke muntlig fortelling. Kurset har navnet etter boken til Keith Johnstone og tar for seg hvordan man improviserer frem åpne scener uten teknikker eller øvelser i bunn. Det er egne retningslinjer for påmelding til dette kurset som du finner her.


Kan jeg melde meg på Nivå 2, selv om jeg ikke har tatt Nivå 1?

Vi gjør ikke lenger unntak på dette - alle må ta Impro Basic Nivå 1 før man kan ta andre kurs hos oss. Dette gjelder også helgekurs. Det er mange grunner til dette, men den viktigste er at vi vil at alle som tar kurs videre hos oss skal snakke det samme "språket" og ha samme utgangspunkt. Det har man ikke nødvendigvis selv om man har tatt skuespillerutdanninger eller andre kurs i improvisasjon gjennom skoler.


 

 


 

 

 rss

Verdt å vite

Me & Robin Hood

Me & Robin Hood

Vår venn Shôn Dale-Jones fortsetter å blande fiksjon og virkelighet i et forsøk på å lage en bedre verden. Du har mulighet til å donere penger til «Street Children United», en engelsk interesseorganisasjon som jobber med gatebarn, målet er å inspirere dem gjennom idrettsaktiviteter, kunst og kultur for å skape bedre fremtidsutsikter! Spilles på engelsk. Få med deg gjestespillet fredag 22/9 og lørdag 23/9.

Published 15.09.17

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten  

english

aid=2240