Lukk mediabox ved å klikke utenfor rammen
  Book Oss

Gullrekka All Star

Colin spiller på hovedscenen:
Torsdag 20/9 kl.21:00
Gorillateater All Star


Fredag 21/9 kl.21:00
Gullrekka All Star Edition


Lørdag 22/9 kl.19:00
Murder, She Improvised All Star Edition


Pris: 195 kr
Varighet: ca 100 min med pause
På scenen: Colin Mochrie og ensemblet

Spilles på engelsk

Spilleplan:

fredag 21.sep kl. 21:00 09/21/2018 Billett
Utsolgt. Det blir ikke drsalg

with Colin Mochrie (CA)

Gullrekka fortsetter jakten på den beste fredagsunderholdningen! Legg fra deg fjernkontrollen og benk deg i salen.

Våre beste improvisatører skal gjøre alt de kan for å knuse samtlig annen underholdning ned i støvlene. Fire improvisatører får 20 minutter hver til å gi deg den beste fredagsunderholdningen. Gullrekka er den nye gullrekka!

I sine tildelte 20 minutter kan den ansvarlige regissøren gjøre HVA DEN VIL for å finne ut av hva som er den beste underholdningen. Ja - virkelig - HVA DE VIL! Hva synes egentlig publikum er den beste underholdningen? Kunst? Tøv? Fjas? Ekte følelser? Unaturlige karakterer? Slapsticks? Dype dialoger?

Annenhver fredag gjennom hele sesongen skal fire nye improvisatører få prøve sine ideer, og publikum få si sin mening. De andre skuespillerne på scenen gjør alt de kan for å oppfylle prosjektet. Biljakt, curling, dance-off eller dyreshow - alle steiner skal snus, nå tar vi opp kampen for å finne ut hva som fenger folket. Vi skal være den nye gullrekka, bare nytt hver gang!

Colin Mochrie

Oh heilage hatt!! For de av oss som er vokst opp med å se “Whose line is it anyway?” på naboens parabol, kommer julaften tidlig i år! Selveste Colin Mochrie kommer på besøk og blir en hel uke!

Colin Mochrie er mest kjent fra det improviserte TV-programmet “Whose line is it anyway?”, en av de lengstlevende humorshowene på amerikansk TV. Han har opptrådt på scener over hele verden og spilt i et utall filmer og TV-serier. Hos oss gjester han i flere av husets forestillinger, og vi har omrokkert litt på timeplanen så det blir en hel liten Colin-festival!Gullrekka All Star
rss

Verdt vite

Improkurs for barn

Improkurs for barn

Er ikke fotballtrening, ballett eller sjakk noe for deg? Kanskje impro er tingen? Er du mellom 10-14 år kan du melde deg på improkurs som går 8 tirsdager fra 9/10 til  27/11, og lørdager i hele november er det kurs for barn mellom 5-7 år fra kl 12-13. I tillegg fortsetter vi  med Drømmelørdag, dagen hvor de fra 10-14 år tar over teatret med workshop fra kl 13:30, og forestilling kl 15:00. Vi gleder oss!

Published 28.09.18


Meld deg p vrt nyhetsbrev

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

Det Andre Teatrets besøksadresse:
Ivan Bjørndalsgate 9, 0472 OSLO, NORGE
post@detandreteatret.no

Klikk her for ytterligere kontaktinformasjon
Dette nettstedet er utviklet og driftet av Orgdot AS

Takk for støtten

         
 

english

aid=5324