IMPROKURS FOR BARN

I impro kan alt skje! På kurs med De Andre Barna leker man sammen på scenen, utforsker fantasien og improviserer frem historier. Vi ønsker å sette fokus på at feil er bra - så bli med på en morsom erfaring med teater, og møt nye venner på vårt improkurs for barn!

Figur8

Sommerskole for barn uke 26

I uke 26 har vi på Det Andre Teatret improsommerskole for de som skal begynne i 5., 6. og 7.klasse etter sommerferien (10-12 år).

Det blir improkurs mandag 26.juni til fredag 30.juni på Det Andre Teatret fra klokken 10-15 hver dag.

Fyll ut skjemaet under for å melde på deltaker.

Kursavgift: 3400,- pr. deltaker, og inkluderer lunsj hver dag.

Det Andre Barneteatret


Det Andre Barneteatret starter opp på høsten hvert år. Om man ønsker å stå på venteliste, fyll inn informasjon i lenken under.


Hva er det Det Andre Barneteatret?


Et skikkelig kult teatertilbud for barn mellom 8 og 10 år. Vi lager teaterforestillinger fra bunnen av som ingen andre har sett eller hørt før! Som del av Det Andre Barneteatret er man med å lage alt fra manus, kostymer, sang, rap og dans som vises for et publikum på slutten året.

DAB er produsert av Det Andre Teatret sammen med SPKRBOX og Nordic Black Xpress

Hvem kan være med på Det Andre Barneteatret?

Våre teatergrupper er godt blanda. Det betyr at vi hvert år setter sammen en gjeng med barn i alderen 8 til 10 år. Mangfold står i fokus. Selv om du melder deg på aller først, er det ikke sikkert man får plass før vi har laget gruppene helt ferdig i august. Vi har også en venteliste i tilfelle noen plutselig ikke ville være med likevel.

Hvordan kan man bli med på Det Andre Barneteatret?

Det Andre Barneteatret streber etter å ha en overkommelig pris for alle. Semesteravgiften er på 300 kr. Får du plass, er du med å lage en teaterforestilling gjennom hele året som vises for nære og kjære på våren.

Det Andre Barneteatret er støttet av Sparebankstiftelsen DNB og bydel Sagene

Figur9

Venteliste

For å melde seg på ventelista til Det Andre Barneteatret

For ytterligere spørsmål rundt påmelding til kurs og workshop, send en e-post til andrebarn@detandreteatret.no. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Kommende forestillinger for barn