Andre Historier

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv
Andre historier Facebook Cover

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv.

I Andre Historier hører du de historiene du ikke får høre andre steder, små og store personlige opplevelser som både er så utrolige at de må være sanne og så lite trolige at de umulig kan være sanne.

Til Andre Historier kommer et nydelig knippe kjente og ukjente komikere, fortellere, poeter og andre utøvere for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv.

Kveldens tema torsdag 16. november er "NEW YORK"

New York, New York! Byen som aldri sover er ikonisk på så mange måter. Fra de blendende lysene på Broadway til joggere i Central Park, fra verdens mest fascinerende blanding av kulturer til kapitalismes kult på Wall Street, fra digge svære pizzastykker til kaoset midt på Times Square! Ingen sted har inspirert så mange uforglemmelige filmscener og legendariske sanger som New York. Bli med på å oppleve byens sjarme og magi gjennom kveldens fortellinger!

Konferansier:
Ellen Bendu

Fortellere:
Vegar Tryggeseid
Hani Hussein
Maia Siverts
Jawad Aziz
Sacha Slengesol Balgobin


OM ANDRE HISTORIER

Andre Historier finner du der slampoesi, muntlig fortelling, Spoken Word og Stand-Up møtes. Inspirert av blant andre The Moth (True Stories Told Live) i USA, er Andre Historier en scene for «personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv».

Andre Historier er utviklet av Albatrass ved Ingunn Christensen, Hilde Madsø Jacobsen og Marie Ulsberg sammen med Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene.

I 2017 overtok Det Andre Teatret produksjonen, og nå etter en altfor lang pause er endelig Andre Historier tilbake på barscenen


De andre forestillingene

Tre nøtter til WHO?!

Part 2... Enda mere nøtts!
FÅ BILLETTER
Torsdag
7. des. 2023
19:00
Hovedscenen

Teater Pappvin presenterer: Storhammer

En krimparodi
Fredag
8. des. 2023
19:30
Intimscenen

Ønskelista

Lørdag
9. des. 2023
13:00
Intimscenen