I dag 2. mar. 2024

Andre Historier

Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv
Barscenen
14:38
Andre historier


I Andre Historier hører du de historiene du ikke får høre andre steder. Små og store personlige opplevelser som både er så utrolige at de må være sanne og så lite trolige at de umulig kan være sanne.

Til Andre Historier kommer et nydelig knippe kjente og ukjente komikere, fortellere, poeter og andre utøvere for å dele morsomme, rare, triste og rørende øyeblikk fra sine egne liv.

Tema 14.mars: TENÅRENE

Tenårene er en ganske sjuk tid. Ikke bare må man gå på skolen, gjøre lekser, rekke fotballtrening, dra på hemmelige fester, ha de riktige klærne og hjelpe til med husarbeid - livet er i tillegg fylt til randen med enorme følelser og inntrykk. I hele fem år (ja, for vi er enige om at tenårene er fra 13 til 19?) skal kroppen og hodet kastes ut i de villeste prøvelser. Uansett om du var emo eller bare helt streit - så får du litt av alt når vi inviterer en nydelig gjeng med fortellere som skal dele sine personlige historier om livets tøffeste tid!

Andre Historier er utviklet av Albatrass ved Ingunn Christensen, Hilde Madsø Jacobsen og Marie Ulsberg sammen med Kristine Haugland og Torgrim Mellum Stene.


De andre forestillingene

Familien Skandalé

En improvisert såpeopera sprekkeferdig av familiehemmeligheter
I dag
2. mar. 2024
19:00
Hovedscenen

Instant Broadway

En helaftens improvisert musikal
I dag
2. mar. 2024
21:00
Hovedscenen

En gang Romsåsgutt alltid Romsåsgutt

Av og med Don Martin
I morgen
3. mar. 2024
19:00
Hovedscenen