F•O•L•K•A Maraton

Alle episodene på én kveld!
Hele sesongen på én kveld!
FOLKA DAT 3840x2400 LOGO 01

En improvisert sit-com om en veldig uvanlig vennegjeng


Kl.18:00-20:00 - Episode 1 og 2*

Kl.21:00 - 23:00 - Episode 3 og 4*

  Se alle episoder for totalt 400kr ved å kjøpe BINGEBILLETT*


  Med serieskaperen fra Basic Bitch på laget flesker vi til med vårt helt eget show om den tøysete vennegjengen på Lilleborg i Oslo. En gjeng med elskelige karakterer som sliter med akkurat de problemene dere i publikum foreslår. Ellisiv jobber kanskje på Sandaker-senteret og er forelska i Idun som jobber på den brune baren. Roar og Andrine har gjort det slutt, men så foreslår dere at Andrine er gravid! Og at Roar har et hemmelig forhold med søsteren hennes Kirsti som er kollega på AKS på Nordpolen?!

  "Folka" er Det Andre Teatrets helt egen dramakomedie. Skuespillerne fra ensemblet har fått én karakter som de skal holde på, og så er det opp til publikum og regi å finne på problemer de må komme seg ut av. Kom og se dine nye bestevenner slite seg ut av improvisert trøbbel! Utarbeidet sammen med serieskaperen Vilde Klohs fra Basic Bitch.


  --

  Sulten mellom forestillingene?

  Vi har ikke matservering i baren, men vi har ett godt utvalg av barsnacks. Er du mer sulten, er det helt i orden å ta med medbrakt mat. Vi kan varmt anbefale Villa Paradiso som ligger like bort i veien!

  *NB: det ser kanskje ut som at vi skal lage TV - men «episodene» improviseres live på scenen. Bare hvis det var uklart altså.

  De andre forestillingene

  Tre nøtter til WHO?!

  Part 2... Enda mere nøtts!
  I morgen
  30. nov. 2023
  19:00
  Hovedscenen

  Ønskelista

  EKSTRAFORESTILLING
  Lørdag
  2. des. 2023
  12:00
  Intimscenen

  Teater Pappvin presenterer: Storhammer

  En krimparodi
  Fredag
  8. des. 2023
  19:30
  Intimscenen