Fortellerfestivalen: FAKE Workshop: Improvisatorisk musikk og fortellerkunst

Abbi Patrix & Wilfried Wendling
6 BB2632 E 115 B 4541 9995 4051 E7 C6 F3 F6

Fortellerfestivalen inviterer til lekende workshop med fortelleren Abbi Patrix (NO/FR) og komponisten og musikeren Wilfried Wendling (FR).

Sammen står Patrix og Wendling bak forestillingen FAKE, som får norgespremiere under Fortellerfestivalen 2. april 2022. FAKE er en vandreforestilling der fortellingen om Peer Gynt og dagens “fake news” behandles improvisatorisk sammen med en perkusjonist som spiller på objekter vandringen passerer, gjestende fortellere og musikere og forbipasserende. Wendling behandler lyden elektronisk og lager en øyeblikkskomposisjon sammen med Patrix sin fortelling. Publikum hører alt via hodetelefoner de får utdelt fra kompaniet. Det hele er en lek med hva som er ekte og falskt.

3. april holdes en workshop basert på forestillingen, kreatørene og “leketøyet” deres. Workshopen retter seg dels mot lekelystne og musikkinteresserte fortellere, og dels mot eksperimentvillige musikere, lyddesignere og komponister.

Benytt denne enestående sjansen til å leke og utvide din horisont som forteller og musiker/lydprodusent!


--

Abbi Patrix er en levende legende innen europeisk fortellerkunst, og har drevet sitt Compagnie du Cercle siden 1980. Han har turnert i Storbritannia, Skandinavia og Vest-Afrika og har fortalt på Barbican Centre og på The Globe Theatre i London. Patrix har gjestet Fortellerfestivalen flere ganger tidligere, både som forteller og pedagog.

Wilfried Wendling begynte som komponist etter konservatoriestudier. Siden 2000 har han gått mer over til å lage “lydteaterforestillinger”, med hovedsakelig elektronisk musikk, presentert bl. a. på Opéra Comique i Paris og på flere internasjonale festivaler. Han arbeider også som komponist for andre, og inngår i mange cross-over-prosjekter med andre scenekunstnere og forfattere.

De andre forestillingene

Tre nøtter til WHO?!

Part 2... Enda mere nøtts!
I morgen
30. nov. 2023
19:00
Hovedscenen

Ønskelista

EKSTRAFORESTILLING
Lørdag
2. des. 2023
12:00
Intimscenen

Teater Pappvin presenterer: Storhammer

En krimparodi
Fredag
8. des. 2023
19:30
Intimscenen