Meld din interesse her!
Runningman
IMG 7602
IMG 7791 2

Vi er på jakt etter deg som ønsker å lære mer om hvordan det er å jobbe på et lite, men veldrevet teater, samtidig som du er opptatt av å få mer erfaring innen enkel kundebehandling og -service. Eller deg som er nysgjerrig på å lære mer om lyd-og/eller lys, to utrolig viktige elementer bak suksessen til enhver scene eller forestilling.

Som publikumsvert jobber du med salg av billetter og popkorn, er publikumskontakt, og bidrar med litt vask og rydd og annet som er nødvendig for å få gjennomført forestillingene våre. Som lyd- eller lysimprovisatør på Det Andre Teatret er du med på å lage forestillingene vår der og da sammen med skuespillerne på scenen. Du er med på å hjelpe og styre historiene og ikke minst lage god stemning. Tekniske ferdigheter er ikke et must, men interesse for historier og hvordan lys og lyd kan påvirke publikum og scenene kommer godt med. Vi gir deg opplæringen du trenger og så kaster vi oss ut i improvisasjonen!

Du får all nødvendig opplæring av oss og jobber helst en fast dag (onsdag-lørdag) annenhver uke, og for innsatsen får du bl.a. middag, se forestillinger, ulike kurs og muligheter for verv, fester og temakvelder – i tillegg til å bli kjent med mange hyggelige folk og bli en del av gjengen som samarbeider om å drive dette lille teatret fra uke til uke!

Send en e-post til mariebro@detandreteatret.no for å være publikumsvert, eller til henrik@detandreteatret.no om du kunne tenke deg å lære mer om lys og/eller lyd, eller fyll ut dette skjemaet så tar vi kontakt med deg!

IMG 7671 1

Om frivillighet

Det Andre Teatret hadde aldri fungert uten innsatsen fra de frivillige. Fra før vi åpnet dørene i september 2011 har det rent inn med henvendelser fra folk som vil hjelpe til – et glitrende eksempel på at dugnadsånden ikke er død! Vi er utrolig takknemlige for all den innsatsen som legges ned frivillig for å få driften til å gå rundt, og føler oss heldige som får bli kjent med så mange fine folk.

"Jeg er frivillig fordi jeg liker følelsen av å være del av et team som kveld etter kveld skaper den morsomste underholdningen i Oslo! Å være frivillig på Det Andre Teatret er den beste måten å bli kjent med andre - uansett hvem du er eller hvor du kommer fra."

- Robin, frivillig hos oss i over 3 år