Kontaktinfo
Runningman
3 AF286 CE 753 A 4103 83 ED DC7 BBE078255

Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har vi hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år.

Teatret er kjent for sitt varierte repertoar av scriptede og improviserte forestillinger for alle aldre. Vi spiller over 350 forestillinger hvert år på våre egne scener i Oslo og turnerer omfattende i skoler, kulturhus og internasjonale festivaler over hele verden. Det Andre Teatrets stil og kjennetegn er omforming, nær historiefortelling fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler.

DATFEST DAY 4 stemning 1 of 6 1

Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teateret har en stor gruppe frivillige som bidrar til å holde stedet i drift ved å hjelpe til med alt fra billettsalg, vask, rydd og rigg, til teknisk avvikling av forestillingene. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi så heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året. Fra og med 2014 har vi også mottatt litt driftsstøtte fra Oslo kommune. Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no

Showman i dress
Mats

Styret ved Det Andre Teatret

Øystein Djupedal - Styreleder

Marte Mørland - Styremedlem

Maria Bock - Styremedlem

Sunniva Steine - Styremedlem

Martin Biehl - Styremedlem

Håvard Fossbakken - Styremedlem

Mann med sigg

Følg oss på sosiale medier!