Kontaktinfo
Runningman
DATFEST DAY 4 stemning 3 of 6 1

Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har vi hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år.

Teatret er kjent for sitt varierte repertoar av skriptede og improviserte forestillinger for alle aldre. Vi spiller over 350 forestillinger hvert år på våre egne scener i Oslo og turnerer omfattende i skoler, kulturhus og internasjonale festivaler over hele verden. Det Andre Teatrets stil og kjennetegn er omforming, nær historiefortelling fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler.

Vi viser internasjonale og norske gjestespill og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teateret har en stor gruppe frivillige som bidrar til å holde stedet i drift ved å hjelpe til med alt fra billettsalg, vask, rydd og rigg, til teknisk avvikling av forestillingene. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi så heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året. Fra og med 2014 har vi også mottatt litt driftsstøtte fra Oslo kommune. Er du interessert i å være frivillig her hos oss, send en e-post til frivillig@detandreteatret.no

Showman i dress


Kjære publikummer!

Hjertelig velkommen til ny sesong!


Denne sesongen blir spesiell på flere måter. Det er usikkert hvor mange publikummere som kan komme inn til enhver tid, og det er usikkert hva slags regler som gjelder for å kunne samles. Gjennom sommerens Sommerimpro-forestillinger har vi lært mye og fått skikkelig gode rutiner for å sørge for at både deres og vår opplevelse blir så god som mulig. Alle tilbakemeldinger har vært positive og vi er veldig glad for all samarbeidsvilje dere har vist. Det er med andre ord trygt og hyggelig å komme som teater-publikum hos oss.

Improvisasjon handler heldigvis om å jobbe med det uforutsette, så vi klarer oss ganske bra i denne perioden. I motsetning til vanlige sesonger der vi legger et forestillings-løp gjennom hele sesongen, har vi denne sesongen gått tilbake til slik vi gjorde det helt i begynnelsen - og planlegger måned for måned. Det er spennende og det gir oss muligheten til å være mer lydhøre på hva dere ønsker å se, og kaste oss rundt å lage helt nye ting.

For august og september kan vi friste med noen skikkelig godbiter; tidløse klassikere som aldri går av moten. Det blir Micetro hver torsdag (med gratis workshop fra klokken 18-19). På fredagskveldene kan man både ta med seg jobben på Fredagspils, og se enten Gullrekka eller Gorillateater med Improtent. Lørdagene blir det både barneteater (fom september), improvisert musikal med Instant Broadway og deilige, drøye Late Night-forestillinger klokka 22.00.

Vi gleder oss til å se deg!

Klemmer på avstand,
Mats - teatersjef
Cathrine - assosiert kunstnerisk leder
Styret

Styret ved Det Andre Teatret

Øystein Djupedal - Styreleder

Helene Abrahamsen - Styremedlem

Maria Bock - Styremedlem

Sunniva Steine - Styremedlem

Martin Biehl - Styremedlem

Håvard Fossbakken - Styremedlem

Mann med sigg

Følg oss på sosiale medier!