Velkommen Til Dat web
Group 437

Forestillinger hver uke

Det Andre Teatret er Norges første og STØRSTE improteater. Hver uke kan du få med deg alt fra lettbeint kortform impro til en helaftens musikal, improvisert mordmysterier, konserter eller rare fine soloforestillinger... You name it! Det beste av alt? Det aller meste av det du ser hos oss er improvisert, hver kveld får du noe helt nytt som du får aldri sett igjen!

Bonk

Snille priser for alle

Vi har ikke studentrabatt, for vi har i stedet valgt å legge oss på en veldig snill pris for alle. Særlig på onsdager og torsdager!

Hver onsdag kl.20:00 kan du få med deg MICETRO™ for 140 kr. I tillegg holder vi åpen gratis workshop kl.18:00-19:00. Krever ingen påmelding er forkunnskaper, det er bare å møte opp!

Hver torsdag serverer vi 2FOR1 - to forestillinger for prisen av én. Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord. Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer akkurat denne uka!

Dame 7

Egen teaterbar og uteservering

Duoen

Bli frivillig hos oss!

Det Andre Teatret hadde aldri fungert uten innsatsen fra de frivillige. Vi er utrolig takknemlige for alt engasjementet som legges ned frivillig for å få driften til å gå rundt, og føler oss heldige som får bli kjent med så mange fine folk.

Sitter du med en dugnadsånd i magen og kunne tenke deg å hjelpe til? Fyll ut dette skjemaet, og vi tar kontakt med deg. Vi gleder oss til å møte deg!

Figurer

Kurs og workshops

Har du lyst til å prøve impro? Meld deg på kurs!

Det Andre Teatret tilbyr en kursrekke på fem ulike kurs, som gir en solid innføring i improvisasjon. Våre Impro Basic kurs er åpne for alle og ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi har også et kurs utelukkende for profesjonelle skuespillere og en årlig sommerskole. I tillegg dukker det innimellom opp internasjonale gjester som holder åpne workshops, som blir annonsert her. Bli bedre på presentasjonsteknikk, formidling, tilstedeværelse og risikotagning!

Vi har studentrabatt på kursene våre. Velkommen til improkurs på Det Andre Teatret!


Følg oss på sosiale medier!